Mircea Abraham: „Am început jocul foarte timoraţi”

Clasată pe locul şapte înaintea partidei de pe teren propriu, cu Volei Municipal Zalău, Phoenix Şimleu Silvaniei a coborât pe poziţia a opta în urma înfrângerii suferite cu scorul de 0 – 3 şi mai are şanse doar teoretice la o clasare pe locul şapte.

Antrenorul Mircea Abraham a recunoscut la finalul partidei de miercuri superioritatea echipei zălăuane, dar consideră că rezultatul final ar fi fost altul dacă jucătorii săi nu ar fi fost timoraţi în debutul de meci. „Era foarte greu să câştigăm acest meci, atâta timp cât am început jocul foarte timoraţi. S-a văzut o diferenţă clară în primul set şi am început să întrăm în joc abia din setul al doilea. Din păcate, anumite greşeli ale noastre în fazele fixe au făcut diferenţa şi în următoarele două seturi. Aveam nevoie de mai multă încredere de la începutul meciului, dar am căpătat-o abia pe parcursul jocului. Valoare şi potenţial există, dar apare, la un moment dat, o lipsă de încredere din partea băieţilor. Probabil, dacă jucătorii ar fi avut încrederea necesară de la început până la finalul unui meci, rezultatele noastre ar fi cu totul altele. Nu pot decât să felicit echipa din Zalău, care a fost mai bună, cel puţin astăzi (miercuri, n.r.), şi îi urez baftă în continuare”, a declarat antrenorul Mircea Abraham.
Sâmbătă, formaţia şimleuană va evolua în deplasare, pe terenul echipei SCM Universitatea Craiova, meciul fiind programat la ora 17.

Leave a Comment